Αρχιτεκτονική Τοπίου & Κατασκευή Κήπου | Topos Renovation | Η ομάδα

Η ομάδα μας

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Μια μορφή τέχνης με ιδιαίτερη χρηστικότητα!

Η Topos Renovation ιδρύθηκε το 2005, από τον Νικόλα Ρηγάκη (βιογραφικό), γεωπόνο (PhD) και αρχιτέκτονα τοπίου (MSc), με 13 έτη επαγγελματικής εμπειρίας στο χώρο της αρχιτεκτονικής τοπίου και της κηποτεχνίας.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει projects (B2C & B2B) οποιασδήποτε κλίμακας, εμπλεκόμενη σ’ αυτά από το στάδιο της σύλληψης της αρχικής ιδέας μέχρι την τελική παράδοσή τους στον χρήστη. Η γκάμα των υπηρεσιών της συμπληρώνεται από την ανάληψη της συντήρησης των χώρων πρασίνου που δημιουργεί και από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών  επίβλεψης και ολοκληρωμένης διαχείρισης έργων (project management) για οποιοδήποτε project αρχιτεκτονικής τοπίου και κηποτεχνίας.

Εξειδικευόμαστε σε premium κατασκευές εξωτερικών χώρων κατοικιών, ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων τουριστικής αξιοποίησης, αλλά παράλληλα μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να εξερευνούμε νέες προκλήσεις όπως οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία.

Η σύλληψη της βασικής ιδέας αλλά και ο επιμέρους σχεδιασμός είναι μοναδικός για κάθε ξεχωριστό project και δεν επαναλαμβάνεται μελλοντικά. Στόχος μας στην Topos Renovation είναι η απόλυτη ικανοποίηση της βιωματικής εμπειρίας του χρήστη στους χώρους που σχεδιάζουμε ή/και δημιουργούμε. Αυτό επιδιώκουμε μέσω της παράδοσης έργων υψηλής αισθητικής, άρτιας λειτουργικότητας και άριστης ποιότητας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τους.

Επιπλέον, εξασφαλίζουμε τη διαχρονικότητα και την αρμονία της εμπειρίας αυτής, μέσω ειδικών προγραμμάτων συντήρησης των χώρων πρασίνου, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ασφάλεια του τελικού χρήστη. Έτσι, διατηρούμε πάντα την άψογη εικόνα και συμβάλουμε στη μακροχρόνια βιωσιμότητα των χώρων αυτών. Οι πολύχρονες συνεργασίες μας πιστοποιούν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από το άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Η Φιλοσοφία μας

Νικόλας Ρηγάκης

Γεωπόνος, PhD
Αρχιτέκτονας τοπίου, MSc

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ

2005 - παρόν
Topos Renovation
Έργα αρχιτεκτονικής τοπίου & κηποτεχνίας.
2015 (Μάιος – Νοεμ)
Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Ινστιτούτο Έρευνας & Τεχνολογίας Θεσσαλίας (Ι.Ε.ΤΕ.Θ.), Βόλος, Ελλάδα, Συνεργαζόμενος Ερευνητής.
2015
PhD, Διδάκτορας Γεωπονικών Επιστημών,
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Γεωργικές κατασκευές: "Μικροκλίμα & Παραγωγικότητα Καλλιέργειας Γλυκιάς Πιπεριάς εντός Διχτυοκηπίων".
2007
MSc, Αρχιτεκτονικής τοπίου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.
2005
MSc, Γεωργικής Μηχανικής & Διαχείρισης Φυσικών Πόρων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
2003 (Σεπτ – Νοεμ)
Αγροτικός Οίκος Σπύρου,
Γεωπόνος, Επόπτης Σποροπαραγωγής.
2002
BSc & MSc, Πανεπιστημιακό Πτυχίο Γεωπόνου (Φυτικής Παραγωγής), Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.