Η ομάδα μας

Αρχιτεκτονική Τοπίου

Μια μορφή τέχνης με ιδιαίτερη χρηστικότητα!

Η Topos Renovation ιδρύθηκε το 2005, από τον Νικόλα Ρηγάκη (βιογραφικό), γεωπόνο (PhD) και αρχιτέκτονα τοπίου (MSc). Η ομάδα μας αναλαμβάνει projects (B2C & B2B) οποιασδήποτε κλίμακας, εμπλεκόμενη σ’ αυτά από το στάδιο της σύλληψης της αρχικής ιδέας μέχρι την τελική παράδοσή τους στον χρήστη. Η γκάμα των υπηρεσιών της συμπληρώνεται από την ανάληψη της συντήρησης των χώρων πρασίνου που δημιουργεί και από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών  επίβλεψης και ολοκληρωμένης διαχείρισης έργων (project management) για οποιοδήποτε project αρχιτεκτονικής τοπίου και κηποτεχνίας.

Εξειδικευόμαστε σε premium κατασκευές εξωτερικών χώρων κατοικιών, ξενοδοχείων και εγκαταστάσεων τουριστικής αξιοποίησης, αλλά παράλληλα μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να εξερευνούμε νέες προκλήσεις όπως οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία.

Η σύλληψη της βασικής ιδέας αλλά και ο επιμέρους σχεδιασμός είναι μοναδικός για κάθε ξεχωριστό project και δεν επαναλαμβάνεται μελλοντικά. Στόχος μας στην Topos Renovation είναι η απόλυτη ικανοποίηση της βιωματικής εμπειρίας του χρήστη στους χώρους που σχεδιάζουμε ή/και δημιουργούμε. Αυτό επιδιώκουμε μέσω της παράδοσης έργων υψηλής αισθητικής, άρτιας λειτουργικότητας και άριστης ποιότητας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τους.

Επιπλέον, εξασφαλίζουμε τη διαχρονικότητα και την αρμονία της εμπειρίας αυτής, μέσω ειδικών προγραμμάτων συντήρησης των χώρων πρασίνου, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ασφάλεια του τελικού χρήστη. Έτσι, διατηρούμε πάντα την άψογη εικόνα και συμβάλουμε στη μακροχρόνια βιωσιμότητα των χώρων αυτών. Οι πολύχρονες συνεργασίες μας πιστοποιούν την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας από το άριστο αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Η Φιλοσοφία μας